|
kt. Nickli Üyeden Alıntı
|
Al benden de o kadar.
Daha önce de belirttiğim gibi, bir de coğrafyacı olsaydın...
|
Bu yaştan sonra beni bir daha ÖSSye sokacaksınız Kemal öğretmenim
Bugün bu yazdıklarınız bana büyük moral oldu canım çok sıkkın ve üzgündüm.Sebebini ise sizler sormadan ben söyleyeyim.Bizler 2008yılında kpsse sınavına girdik halihazırda fena da bir puan almadım .Yüzdelik diliminden düşünürsek ilk %5in arasındayım.sıralamam ise 360000 kişide 18500.Bu hükümetin aldıgı memur adayları ise genelde imamhatipliler!!! oldugu icin bizler sıra beklerken 50-60larla imam olarak atananlar hatta ve hatta bir camiye 4 adet imam atayıp sonrasında bunları hükümetin bünyesine alanlar.!!yani bizim olmamız gerken kadrolarda calıştıranlar.
Bugün kasım ayı atamasında alınacak memur adaylarının sayısı acıklandı.Bizler 10bin civarı beklerken gelen rakam o kadar komikki 6000 küsür.bunun sadece 1580i biz önlisanslılardan ve bu 1580 kişinin arasından yine 550si imamhatip mezunu.! Bunun adalet ve kalkınma!!! neresinde... böyle giderse bu millet hem adaleti unutacak hemde kalkınmak yerine gericiliğe dogru bilinmez bir mechule gidecek.
Bugün o kadar doluyum ki ...
Aslında bu başlıga ayzdıklarım hiç uymadı ama bana yazdıklarınızla moral verdiginiz için birkez daha teşekkür ederim.Muhasebeci olamadık henüz ama en azından fahri cografyacıyım
)