Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-Aralık-2009, 22:57   #1752 (permalink)
Cahit ERAYDIN
Bizim Coğrafya Yöneticisi

Cahit ERAYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleri: 565
836 mesajına 4.324 kere teşekkür edildi.

zumrut_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir haftadan fazla bir zamanda yazma okuma yetkim yoktu defalarca yazdim birakin ilgilenmeyi cevap bile vermediniz simdi bir mektup daha gonderdim derhal acildi sorumun cevabini istiyorum istediginiz zaman insanlari engelliyormusunuz ? sitede teknik bir sorun oldumu bildiri yapiliyor. demekki teknik ariza yok degilmi ? yonetime yazilan bir hafta boyunca mektubumun cevablari neden verilmedi veya neden ilgilenilmedi ? beynime takildi izah edin lutfen rahat olamiyacagim yoksa. bilenlerede soruyorum bu ikide bir engellenme isi nedir. teknik arizami degilmi onu ogrenmeliyim ...zumruduanka
Zümrüt hanım Tugay hocamında belirttiği gibi engelleme diye bir şey söz konusu olamaz,sizin bu konuda bize ulaşmış bir mesajınızda yok ,en azından bana bu konuda iletilmiş bir mesaj yok,problem ortadan kalktığına göre bir sıkıntı yok artık.Ayrıca Maşallah sizin yerinizde durduğunuz yok Kamboçya'ya gidiyorsunuz,Fransa'dan katılıyorsunuz,Türkiye'den mesaj gönderiyorsunuz Evliya Çelebi gibisiniz, kısaca sistemin kafasını karıştırıyorsunuz ve bu yüzden sizi tanımakta güçlük çekiyor
Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler !!!

KEMAL ATATÜRK

Öğretmenler ; Cumhuriyet sizden fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür nesiller ister
KEMAL ATATÜRK
Cahit ERAYDIN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla