Tugay hocam teşekkür ederim dilekleriniz için.Mustafa hocam bende geçtiğimiz yıl sadece 3ay yani son 3ay çalıştım onu da toplasak güne bölsek en çok tam tekmil(asker hesabı ) en çok 10gün eder.İyi de bir puan aldım ama atanamıyorum(z) işte.Malum kim başta ise onun borusu ötüyor Neyse ki yapacak bir işim var onunla avunuyorum
Ayrıca ders çalışmaya gelince sistem şart.Son zamanlarda siteye giremiyorum çok fazla sınava her ne kadar da uzun süre olsa da en azından matemaktin başladım calışmaya.!Bilmiyorum ama benim düşüncem şu ; kişi hangi derste başarılı oluyorsa sınav anında ilk önce ondan başlamalı soruları çözmeye.Mesela ben Türkçeden ve coğrafyadan başlar güncel konularla devam eder en sonda tarih ve matematikle bitiririm.Matematikten çalışmaya başlamamın sebebi de bu konuda oldukça yetersiz kalmam :( Bir de sözel derslerin unutulma ihtimali yüksek.
Bilmiyorum siz nasıl bir yol takip edersiniz ama ben böyle uygulayacağım bu sene.Gerçi atanma ihtimalinide düşünüyorum sınava kadar ama olsun biz işimizi iş tutalım da Gerisi takdir..
__________________ İki Mustafa Kemal vardır. Biri ben, ölümlü Mustafa Kemal; diğeri milletin içinde yaşattığı Mustafa Kemal'ler ülküsüdür. Ben onu temsil ediyorum.Herhangi bir tehlike anında ben ortaya çıktımsa, beni bir Türk anası doğurmadı mı, Türk anaları daha Mustafa Kemal'ler doğurmayacaklar mı? Mutluluk Milletindir, benim değildir.. .
Konu SaBaH GüNeŞi tarafından (17-Ocak-2010 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.
|