Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-Haziran-2009, 23:47   #474 (permalink)
Cahit ERAYDIN
Bizim Coğrafya Yöneticisi

Cahit ERAYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleri: 565
836 mesajına 4.324 kere teşekkür edildi.

zumrut_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hay allah razi olsun sizden cahit bey sizde olmasaniz halim harap bir iki yardim daha etseniz allah rizasi icin) 1 ogretmenler hakkinda yazdigim yaziyi bulamiyorum kimsenin ki silinmemis..2 kendi profilime kendim ziyaretci yazisi gondermisim halbuse baska yere gonderidigim yazi ) dolaysiyla abuk subuk olmus silmek icin ne terler doktum bilseniz ama silemedim 3 ozel mesajlari istemedigimi silemiyorum nasil silecegim ..tesekkurler cahit bey bunlari hallederseniz size cok guzel bir sarki gonderirim yabancimi yoksa turk muzigimi )).....tesekkur ederim....zumruduanka
Zümrüt hanım yanlış göndermiş olduğunuz,yani kendinize göndermiş olduğunuz mesajı isteğiniz üzere sildim,öğretmenler konusunda yazmış olduğunuz mesaj şu an yok ,nedeni ise sitenin virüs bulaştığı günden sonraki günlerdeki mesajlar ve konuların bazıları silindi,sizin mesajınızda bunlar içerisinde,sanırım mesele anlaşılmıştır Göndereceğiniz şarkıyı sizin tercihinize bırakıyorum
Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler !!!

KEMAL ATATÜRK

Öğretmenler ; Cumhuriyet sizden fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür nesiller ister
KEMAL ATATÜRK
Cahit ERAYDIN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla