Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-Eylül-2010, 18:22   #2188 (permalink)
ozge_001
Özel Üye

Teşekkürleri: 236
231 mesajına 923 kere teşekkür edildi.

Ayçe Ezgi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Örneğin;öss sınavından matematikten bildiğin bir soru var çözdün cevabın doğru ama işaretlemedin .. bu aptallık değil mi ?

Kesin olan şeyler vardır 2 doğru bir arada olamaz. Ya doğrudur ya yanlıştır.eğer evet demek doğruysa sana göre hayır diyenler aptaldır ama bana göre tam tersi. Ve bunu demeye de bütün hayır diyenlerin hakkı var
Aptal demek kolaydır ezgi ! Ve ben burda sana göre,bana göre die değerlendirmiyorum . 17 yaşındaki bir genç kıza aptal demek yakışıyorsa devam et canım. Benim demek istediğim sizin görüşünüz ne kadar savunulursa diğerlerininkide o kadar savunulur ve onlara göre doğrudur . Ben evet diyenlerin ağzından aptal kelimesini duymadım benile .Ama hayır diyenler facebook da da gördüğünüz gibi ağza alınmayacak kelimeler kullanarak eleştiriyorlar evetçileri...

Eğer hayırcıların verdiği kararın bu kadar yanlış olduğunu düşünüyorsan fikrini hakaret etmeden de savunabileceğini düşünüyorum ben !

Benim anlamadığım bir şey var ayrıca sandıkdan ne çıkacağı en başından beri belliydi . Adam yüzde 68 oy alarak Türkiye başbakanı olmuş. Onun yaptığı anayasaya Akp cilerin hayır dieceğinimi düşünüyordunuz ?

Ben hayal kırıklığına uğramadım çünkü çıkacak sonuç belliydi ve kimseyede bu yüzden APTAL demedim . BAna ve kişiliğime yakışmaz........
ozge_001 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
ozge_001 kullanıcısına teşekkür edenler:
zumrut_ (14-Eylül-2010)