Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-Eylül-2010, 21:12   #2194 (permalink)
Ayçe Ezgi
Özel Üye

Ayçe Ezgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleri: 95
107 mesajına 561 kere teşekkür edildi.

ozge_001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hıııı birde bu ülkeyi bölmek isteyenler inan bana ne ABD ne AKP bizleriz...

Kürtler Türkler bir arada asırlardır yaşarken Kürt Türk dediler ayırdılar bizi,sağcı solcu dediler, şimdide evetçiler ve hayırcılar die gurupladırlar ve senin benim gibi gençlerde hemen atladı bunaaa...

işde asıl aptalık bu ülkeni kendi ellerinle parçalamak ...........
Senin de söylediğin gibi fikir ayrılıkları her zaman olacaktır. her zaman birileri bişeyi savunuyorsa mutlaka tersini savunacak kişilerde olacaktır. o yüzden ben bunu ülkeyi bölmek olarak görmüyorum.ne senin ne benimm bu ülkeyi bölmek gibi bi isteğimiz de olamaz zaten.ben düşüncemi açık ve net bir şekilde dile getiriyorum ..kırılan kırılabilir. yakıştıramayan yakıştıramaz.ve -belli olan bişeyi- kabullenmek yerine direniyorum.. bu ülkede demokrasi diyenlere bakıyorum.. demokrasi diye herşeyii yapacaklarını söyleyenlere bakıyorum.. sadece gülüyorum. bu ülkenin demokrasi anlayışı yıllardır azınlığı ezmekten öteye geçemedii.. çoğunluğun kararı tabii ki kabul edilir zaten buna kimse bişey demiyor anayasa biz ne kadar istemesekte değişti. benim laf söylediğim bu anayasanın değişmesine izin veren kör insanlar.. bunu da neden söylüyorum biliyor musun ? birçok evet diyen insana neden evet dediğini sorduğumda verecek cevabı bulamamalarından dolayı ..verdikleri cevapp birileri çalışıyor adamlar çalışmasa çalışmıyor dersiniz ,çalışınca da hayır diyorsunuz Türkiye'ye değişiklik lazım.. Allah aşkına yaa Türkiye'de yenilik yapılacak alanmı kalmadı da anayasa yenileniyor?!!
Ayçe Ezgi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla