23-Haziran-2009, 22:15
|
#632 (permalink)
|
Bizim Coğrafya Yöneticisi
Teşekkürleri: 565
836 mesajına 4.324 kere teşekkür edildi.
|
| zumrut_ Nickli Üyeden Alıntı
|
bu bir protosto mektubudur sayin idarecilerin dikkatine uye unvanlarini esefle kiniyorum . 1 ozel uye .....2 ..usta uye....3 BILINCLI UYE ..... bilincli uye kelimesinin aciklanmasini istiyorum ....biz bilincsiz uyemiyiz..... her zaman yeni uye kalmak istiyorum .baskalarina verin verdiginiz unvanlari ....birde ingilizce kelimeler cok fazla hakim ...bizim cografya.com o larda dunya konursa kla***ligi gider ama sag tarafta ufak bir cocuk avucunda dunya bence cok daha anlamli olur .uzuldum ....................zumruduank a
| Zümrüt hanım demokratik hakkınızı kullanarak üye sınıflandırmasını protesto etmişsiniz ,belki haklısınız ama o bilinçli üye tanımlaması diğer üyelerin bilinçsiz olduğunu göstermez,yani öyle bir anlam içersin diye verilmemiştir elbetteki ,ama bu protestonuzu dikkate alacağımızdan kuşkunuz olmasın,kendinizide boş yere üzmeyin Zümrüt hanım..
__________________ Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler !!! KEMAL ATATÜRK Öğretmenler ; Cumhuriyet sizden fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür nesiller ister
KEMAL ATATÜRK |
| |