...
Soner bey konuşmayı çerez meselesiyle açıyorum
bilgisayar MacBook Apple mayısta aldım çerezleri kendisi otamatik temizlermiş tabi sevindim. Meğer bilgisayar tam türkçe değil yarısı ingilizceymiş. Çözüm windows yüklenmesi, dolaysıyla yarısı mac yarısı windows oldu . Ama mac hiç kullanmıyorum nasılsa otamatik çerezler temizleniyor ya.) fakat windows için geçerli değilmiş alındığı tarihten bu güne kadar çerezler dolmuş taşmış temizlenmesi bayağı sürdü
2 ci mesele bol resimli bir yazı bulup gönderdiğimde 5 taneyle sınırlı resim yasağımın, kalkıp kalkmadığını o zaman anlarım hoş sınırlardan kısıtlanmalardan nefret ederim . Anlamadığım şey durup dururken neden bu sınır getirildi ?Bizim coğrafyada yeni kanunlar çıkıyorsa?
bizim coğrafya halkına neden yazıyla bildirilmiyor ? Haberim olsaydı 40 kere kopyala yapıştır uğraşıp durmazdım...Soner bey benim için bizim coğrafya yetkili kişilere seslenip panelde değişiklik yapmama ricasında bulundunuz çok çok teşekkürler. Demekki büyüklerimiz böyle uygun görmüşler anladım çizilen sınırı aşmamaya gayret ederim
Uğraşınız için tekrar teşekkürler Zümrüt.