Cevap: 10.Sınıf Seçmeli Coğrafya İle İlgili Hangisi Doğru??? Tugay Hocam merhabalar öncelikle... yayınladığınız kazanımlara göre plan hazırladım. fakat mega yay. kitabının başlangıç kısmında (kitabın içinde) aynen aktarıyorum: "Bu kitap 10. sınıf coğrafya öğr. programı gereği alternatif 2 farklı ders saatine göre programın 4 saatlik kazanımları dikkate alınarak düzenlenmiştir. Haftada 2 ders saati seçen öğrencilerin sorumlu olmadıkları bölümler, diğer bölümlerden ayırt edilebilecek şekilde mavi renkte yazılmış ve ilgili konu başlığının yanına * simgesi konulmuştur.
Haftada 4 saat coğrafya dersi okuyan öğrenciler ise tüm bölümlerden sorumludur." diyor.
bu durumda kitapta işaretli mavi yazılı yerler ile öğretim programındaki seçmeli coğr. kazanımları ters oluyor, örtüşmüyor.
sayısal sınıflarda seçilen 2 saat seçmeli coğrafyada hangi kazanımları vereceğiz karışıklık yaşıyoruz..???????????
__________________ Yaşarken yeryüzünde amacımız;bütün insanların yüreklerine güneşler doldurmak olsun..... |