10.Sınıf 1.D. 2.Y. Seçmeli, Zorunlu Coğrafya.. (TEST) 10.Sınıf 1.D. 2.Y. Seçmeli, Zorunlu Coğrafya 20 soruluk Test 10. Sınıf 1D2Y Coğrafya.rar ? Yandex.Disk NOT:
*Zorunlu ve seçmeli coğrafya için ayrı ayrı sınav hazırlanmıştır, sınavların cevap anahtarları da bulunmaktadır. Sayfa 54 ile 127 arasından sorular hazırlandı, seçmeli coğrafya ile zorunlu coğrafya ayrımına çok fazla gidilmedi çünkü konular birbirine çok yakın ve ben bazı seçmeli coğrafya konularını zorunlu coğrafya dersinde de anlattım bu yüzden sorularda seçmeli zorunlu ayrımı çok fazla yapmadım eğer bu konuda titiz iseniz soruları dikkatli incelemeniz önerilir.
*Ben dersi eskisi gibi 4 saat işliyorum ama resmiyette dersi ayrı ayrı gösteriyorum doğal olarak sınavları da ayrı ayrı yapmak gerekiyor... Sınavları arka arkaya yapıyorum yani... 1. ders zorunlu 2. ders ise seçmeli coğrafya dersinden sınav yapıyorum...
__________________ Bilim kurgu, varoluşsal bir benzetmedir. İnsan hakkında hikayelerin düzenlenmesine izin verir. Isaac Asimov' un söylediği gibi, her bir bilim kurgu hikayesi şimdiye kadar önemsiz görünmüş olabilir, at gözlüğü takmış eleştirmenlere ve bugünün filozoflarına,fakat bilim kurgunun esası, özü kurtuluşumuzda hayati önem taşır, eğer bir gün kurtulacaksak. (SG-1) |