09-Haziran-2009, 18:49
|
#166 (permalink)
|
Bizim Coğrafya Admini
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009 Ad- Soyad: Soner Bulunduğu yer: Ankara
Teşekkürleri: 29
82 mesajına 260 kere teşekkür edildi.
|
| birvarbiryok Nickli Üyeden Alıntı
| birvarbiryok İyi akşamlar. Zamanım olmadığı için ilgilenemediğimi belirtmiştim zaten. Ben, seviyeyi korumaya dikkat ederek yazdım ve aldığım cevapta gayet seviyesizce geldi. "Hainlik" çok komiksiniz.
Bu arada birşey soracağım. Benim, smfyi silip vbullettin kuracağınızdan haberim bile yoktu. Buna rağmen sitenin hata verdiğini görüp hemen veritabanı yedeği ve host şirketimizden virüs bulaşmadan önceki dosyaların yedeğini aldım. Siz, benim aldığım yedeğe güvenerek mi girdiniz bu işe? Veya, ben yedek almasam ne yapmayı düşünüyordunuz? | Ben virüs bulaştıktan sonra geldim buraya geldiğim gün herşey oldu zaten. Site sizin sorumluluğunuzdaydı ve bu kadar insan size güveniyordu ama siz bir çocuk gibi naz yapıp bırakıp gitmişsiniz.
|
Hocam, umarım bu mesajımıda silmezler. (Amaçları nedir anlamadım ama)
Ben, en başında teklif ettim bunu ancak beklemediğim, şok olduğum bir cevap aldım... Yani bu emeği hiçe sayan ben değilim başkaları...
| Bizim tek amacımız siteyi eski haline getirmek. Sizin amacınız ne?? Ne yapmaya çalışıyorsunuz.
|
Dün dediğim gibi, her şeyin bir zamanı vardı... Elinizdeki çareler tükenince neden bana geldiniz?
| Çok şükür çaremiz tükenmedi tükenmezde ama sizi bilmem belliki çaresizsiniz ki elinizdeki bir yedekle bu kadar insanı kendinize yalvartmaya çalışıyorsunuz.
__________________ Biz Bir Millet |
| |