10-Ekim-2009, 00:41
|
#1 (permalink)
|
Zümrüt Üye
Üyelik tarihi: 08-Haziran-2009 Ad- Soyad: zumrut Bulunduğu yer: Yurt dışı
Teşekkürleri: 1.215
762 mesajına 2.493 kere teşekkür edildi.
| Hayatın içinden Resimler gittin... gittin ve gelmedin ey sevgili Bekleyiş.. Bir Ömür Hep Bu Kapıdan Girdi.......Ve bir gün ,yine,bu kapıdan çıkartacaklardı.... Boyundan büyük çöp dolu çuvalı nasılda götürmeye çalışıyor.. bütün derinlikler sığ sözcüklerin hepsi iğreti değişen bir şey yok hiç ölüm hariç. Aynı gökyüzü aynı keder. Giderek Yaşlanmak , Giderek Gözlerimde.???.. Fotografı görunce insanın o teknede olası geliyor.. Her zaman gülmesi dileğimle.. Huzur verici.. Hüzün atmosferinde yaşanan huzur... Mavi Mavi Marmaris Sultan Ahmet Camii - Gündüzü ayrı, gecesi ayrı bir güzel. Sultanahmette Mevlevi... Hayal ile Gerçek Arasında.. İlk Damla Su başında durmuşuz çınarla ben, bir de kedi. Suda suretimiz çıkıyor çınarla ben, bir de kedinin. Suyun şavkı vuruyor bize çınara, bana, bir de kediye.. Mahya Kayıklar.. Kastamonu,Ilgaz etekleri.. Pembe düşler mezarlığının dimdik yolcusuyum ben.. Olimpos Peri Bacaları Terk-edilmek Tophane Altı - Bursa Senin İçin.. Sevgi, Bütünüyle Etraftadır. . Sonbaharda böyle bir güzellik insanın içini açıyor.. Sonbahar.. Suyun Kalbi Nostalji - Eski İstanbul - Haliçten bir görüntü Rize Evi Nereye Böyle ?.. Şirin Serçe Utangaç Kız MÜNAFİKUN SÜRESİNİN 8. AYETİDİR. OKUNUŞU; “VELİLLAHİL İZZETİ VELİ RESULİHİ VELİL MÜ’MİNİNE VELAKİNNEL MÜNAFİKINE LA’YE’ALEMÜN” ANLAMI; “ALLAH, RESULÜ VE MÜMİNLER İZZETLİDİRLER, ŞEREFLİDİRLER LAKİN MÜNAFIKLAR BUNU BİLMEZLER.” ŞU KAİNATTA, GÖLGESİNİN FARKINDA OLAN DAMLALARDAN OLABİLMEK GEREK... Tamirci Çırağı Resim, Meleklermekani.Com Tarafından Küçültülmüştür . Orjinal Boyutunda Açmak İçin Buraya Tıklayın Uç Uç Uğur Böceği .. __________________ çığlık atsam kim duyar? kim kulak verir
Bu adama yarına çıkana dek söyle kim girer hayatıma
Gideni silmek olmaz, vardır elbet nedeni, giden kimse
Ağlamaz göze almıştır her şeyi.yıllar geçsin fark
etmez. Beklemekten bıkmaz ömrüm, yollarınsa sonu gelir. Bil ki yalnız ömrüm....! |
| |