14-Ekim-2009, 04:45
|
#1 (permalink)
|
Zümrüt Üye
Üyelik tarihi: 08-Haziran-2009 Ad- Soyad: zumrut Bulunduğu yer: Yurt dışı
Teşekkürleri: 1.215
762 mesajına 2.493 kere teşekkür edildi.
| Vuslatı Bekliyorum.. VUSLATI BEKLİYORUM BİR BEDEVİ YALNIZLIĞINDA Uçsuz bucaksız sahranın ortasında Vuslatı bekliyorum bir bedevi yalnızlığında. Çöl rüzgarında terliyor avuçlarım Ve gece olunca düşler yağıyor sarı kum tanelerine. Ay geceyi aydınlatıyor Yıldızların gölgesi vuruyor düzlüklere. Sonra bir kumru konuyor yorgun omuzlarıma Nereden geldiğini ve nereye gittiğini bilmediğim, Ebruli bir umut bırakıyor, usulca kucağıma Uçup gidiyor sonra başka bir ıssız çöle Su içiyorum seraplardan kana kana Bir gül ekiyorum yanı başıma,bir de sabır Her sabah gözyaşı döküyorum suya muhtaç yaprağına Gül çölde büyüyor, sabır yüreğimde Ağlamayı öğretiyor gül bana, umut vermeyi;yalvarmayı. Koskoca yalnızlığın içinde kalabalıklarda kalmayı Çiğdem düşüyor saçlarıma gökkuşağı renginde Gözlerim hayat tadında bir visalin peşinde Bu yalnız sahrada beklenen gelmez mi hiç? Gölgesi düşmez mi, kervan geçmez mi bu yere? En büyük arzum güneşte kavrulur. Ayazdan donuyor gece olunca. Gelmez demiyor, Gelecek hiç demiyor… O çölde büyüyor, sabır yüreğimde . Uçsuz bucaksız sahranın ortasında VUSLATI BEKLİYORUM BİR BEDEVİ YANLIZLIĞINDA..
__________________ |
| |